Dostava tort in sladic na dom

4.7/5 - (št. mnenj: 4)

Nimate časa, ne morete ali pa nimate volje za obisk naših slaščičarn v Ljubljani, Kamniku ali Kočevju?! Morda pa želite zagotovo dobiti točno določeno sladico?! Pri naročilu preko spletne trgovine lahko poleg osebnega dviga izberete tudi dostavo na dom (za naslednji delovni dan ali na določen dan vse do 30 dni vnaprej).

Kako opravim naročilo?

Zelo preprosto… najprej obiščete našo “spletno trgovino” in dodate vse želene sladice v svojo “košarico“, kjer lahko spreminjate količine ali izbrišete napačno dodane sladice.

Za zaključek naročila kliknete gumb “na blagajno“, kjer vpišete svoje podatke, izberete način prevzema / dostave in plačila.

Dostava tort na dom
Dostava tort na dom

V katere kraje dostavljate?

Z našo lastno dostavo vršimo dostave samo na relaciji Kamnik – Ljubljana – Kočevje:

  • dostavimo do 20 km od posameznega prevzemnega mesta (brezplačna dostava pri naročilih nad 60 €),
  • dostava od 20 km ali dlje po predhodnem dogovoru (cena 0,55 eur/km)
  • dostavo vršimo samo do mesta/točke, kjer je možen dostop z avtom do hiše ali večstanovanjskega objekta,
  • dostava se vrši v našem delovnem času (+/- 1 ura),
  • pri naročilih tort za rojstni dan, abrahame, poroke ipd je možna dostava tudi na nedeljo proti doplačilu.

Samo po predhodnem dogovoru za večja naročila oz. doplačilom dostavljamo tudi v druge kraje in izven našega delovnega časa.

Najbolj preprosto lahko preverite ali dostavljamo na vaš naslov z dodajanjem želene sladice v košarico in potem “na blagajni” vpišete svoje podatke (ime in priimek, naslov ulice, poštno številko in mesto). Po vpisu teh osnovnih podatkov se bodo v nekaj sekundah na desnem (namizni računalnik) oz. spodnjem delu (tablica ali mobilni telefon) spletne strani pod predelom “Delni znesek” izpisale možnosti dostave/ prevzema (dostava sladki dar ALI prevzemno mesto). Izberete ustrezno možnost in določite predvideni datum dostave oz datum in kraj osebnega prevzema.

Z dostavo GLS pošiljamo le določene izdelke, ki so v spletni trgovini označeni z “GLS dostava” (bolj kompaktne in neobčutljive sladice). Če boste dodali v košarico še kakšen drug izdelek brez omenjene označitve, vam “na blagajni” sistem ne bo ponudil GLS dostave!

Izdelki morajo biti plačani pred pošiljanjem in pakete odpošiljamo od ponedeljka do srede – GLS potrebuje za dostavo 1-2 delovne dni (npr. če odpošljemo v sredo, bi morali dobiti naročeno v četrtek oz. petek). Naročeno zavijemo:

  • v transportno kartonasto embalažo,
  • za zaščito uporabimo polnilo iz rastlinskega škroba (biorazgradljivo) in
  • na paket nalepimo obvestilo “lomljivo – ne spusti, ne vrzi in ohrani suho”.

Za nepoškodovan paket oz. nepoškodovano vsebino paketa in trajanje dostave žal ne moremo odgovarjati, kljub najvišji možni zaščiti oz. jutranji uri oddaji paketa (odgovornost prevzema naročnik).

Dostava potic prek GLS
Dostava potic prek GLS
Dostava sladic po Sloveniji - medenjaki
Dostava sladic po Sloveniji - medenjaki
Dostava sladic v paketu - piškoti
Dostava sladic v paketu - piškoti
Izdelek dodan v košarico.
- 0,00