Slaščičarna Sladki dar

4.5/5 - (št. mnenj: 8)

Slaščičarna Sladki dar … na kratko o nas

Naša samostojna slaščičarska pot se je začela leta 2015 z izdelavo slaščic za mala podjetja, ki so slaščice ponujali kot dodatno ponudbo svojim strankam. Kljub svoji relativni mladosti podjetja imamo več kot 20 letne bogate izkušnje pri izdelavi vseh vrst slaščic. V letu 2018 smo se pa odločili odpreti ponudbo iz naše slaščičarske delavnice vsem ostalim strankam – sedaj lahko naše slaščice naročite prek spleta ali telefona, ter jih dvignete na Tržnici Koseze v Ljubljani, trgovini Hramček v Livoldu ali se dogovorite za dostavo v Ljubljani z okolico. Lahko pa nas obiščete tudi na različnih promocijskih predstavitvenih stojnicah v Kamniku, Kočevju, Novem Mestu (preverite kje in kdaj smo prisotni).

Kakšne slaščice izdelujemo?

Izdelujemo sveže slaščice… torte (za različne priložnosti; poroke, birme, obhajila, rojstne dneve, obletnice), piškote (raznih okusov in oblik), krofe, flancate, potice, kremne rezine, pite, sladke pakete (za darila, pogostitev obiskov doma).

Zakaj so naše slaščice najboljše?

Prepričani smo v kvaliteto naših domačih slaščic, saj jih izdelujemo dnevno ali po naročilu, uporabljamo zelo kvalitetne surovine, ne uporabljamo dodatkov/emulgatorjev, prisluhnemo željam strank in uporabljamo preverjene oz lastne recepture razvite na podlagi dolgoletnih izkušenj. Prepričajte se v kvaliteto tudi sami in naročite slaščice ali pa obiščite eno izmed naših promocijskih stojnic.

izdelovanje slaščic v slaščičarni sladki dar
V slaščičarni Sladki dar izdelujemo domače slaščice
Izdelek dodan v košarico.
- 0,00