Sladka poslovna darila ali darila zaposlenim

4.9/5 - (št. mnenj: 8)

Prijetno presenetite svoje poslovne partnerje, zaposlene ali pomembne obiskovalce s sladkim darilom in izgradite trdnejše vezi. Sladka poslovna darila so primerna pred prazniki ali za kakšne druge pomembnejše dogodke – kot preprosta sladka pozornost ali za dolgotrajnejši vtis.

Praznični čas je skoraj že pred vrati in z domačo orehovo potico pečeni v ročno narejeni glinenem potičniku: 

  • boste naredili odličen vtis, saj je pristno, lokalno in okusno darilo (darilo bo prišlo v najožji družinski krog obarjene osebe), 
  • domača ročno narejena potica je narejena po starem receptu, po katerem so naše babice delale potice (darilo je tematsko/primerno za praznični čas),
  • zapomnili si ga bodo za zelo dolgo (ročno narejen potičnik lahko služi kot okras ali kot pripomoček za ponovo peko potice). 

Na embalažo brez izreza lahko odtisnemo vaše kratko sporočilo (z vašim logotipom) ali dodamo preprosto čestitko z vašim kratkim sporočilom (npr. v primeru embalaže z izrezom, kjer ni možen tisk). Na vašo željo lahko dodamo tudi recept za izdelavo domače potice. Teža domače orehove potice je približno 450 – 500 g (teža je variabilna, saj gre za ročno izdelavo). Premer glinenega potičnika je približno 16 cm (odstopanje do +/- 1 cm zaradi žganja gline pri visokih temperaturah). Velikost embalaže je približno 17x17x10 cm.

Število naročil oz dobavljenih potic v potičnikih je tedensko/mesečno omejeno zaradi ročne izdelave glinenih potičnikov kot tudi domačih potic (po zapolnjeni kapaciteti ne sprejemamo več naročil). Prav tako je potrebna pravočasna potrditev naročila za dobavo glinenih potičnikov (dobavni rok 15 – 21 dni). Naročilo se potrdi z vplačilom 50% avansa in preostanek se poravna vsaj 3-4 delovne dni pred dobavo (razen proračunski uporabniki).

Pridobite neobvezujočo ponudbo/predračun

DD dot MM dot YYYY
Povlecite in spustite datoteke sem ali
Dovoljene so datoteke s končnico: jpg, pdf, docx, doc, png, jpeg, svg, webp, Največja velikost posamezne datoteke je 32 MB, Možno je dodati do 3 datoteke.
    Izdelek dodan v košarico.
    0 izdelek - 0,00