Naročilo torte za rojstni dan

Sestavite in naročite torto za rojstni dan v 3 korakih preko spleta – 24 ur na dan in 7 dni v letu!

Informacije in navodila so spodaj v opisu.

Na voljo po naročilu

Kategorija:
4.2/5 - (št. mnenj: 8)

V ceno je vključena osnovna dekoracija torte (npr. brizgani okrasi iz smetane ali maslene kreme in kratek oz enostaven napis “Vse najboljše za rojstni dan”). Slike so simbolične. Vsaka torta je unikatne in ročne izdelave, zato je ni možno narediti popolnoma enake (lahko je pa podobna oz zelo podobna).

Manjše oz. oblikovno manj zahtevne torte je potrebno naročiti vsaj 3 dni pred prevzemom. Večje oz. oblikovno bolj zahtevne torte ali torte s cake topperji je pa potrebno naročiti vsaj 5 dni pred prevzemom.

Če potrebujete torto prej nas obvezno pokličite pred oddajo naročila.

Ob izpolnjevanju obrazca se odpirajo nova polja z dodatnimi vprašanji ali možnostmi. Ob zaključku izpolnjevanja v 1. ali 2. koraku morate za nadaljevanje klikniti na gumb “Naprej” in počakati 2-3 sekunde, da se naloži naslednji korak. Ob zaključki 3. koraka pa dokončate naročilo kot v klasični spletni trgovini (kliknete na gumb “Dodaj v košarico”, nato greste v košarico in nadaljujete z izpolnjevanjem podatkov ter na koncu s plačilom).

Dodatne informacije

Oblika

okrogla torta, pravokotna torta

Št. kosov

10, 14, 16, 20, 30, 40, 50, 60

Okusi

banana z nutello, cheesecake torta (gozdni sadeži), cheesecake torta (z gozdnimi jagoda), čokolada, čokolada z borovnicami, čokolada z jagodami, čokoladni tris (tri vrste čokolade), ferrero rocher, figa, gozdni sadeži, hišna (gozdni sadeži z vaniljo), jaffa (čokolada – pomaranča), jogurtova (z borovnicami), jogurtova (z jagodami), jogurtova (z malinami), LCHF (različni okusi), ledena torta s čokolado, lešnik s čokolado, pistacija (bela čokolada), pistacija (z malinami), rafaelo, sacher, sadna torta (vanilja in mešano sadje)